Nemzeti Művelődési Intézet

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Hangfoglalók Baranya megyében is

E-mail Nyomtatás
Share Könyvjelző - Megosztás

hangfoglalo_baranya1A Nemzeti Művelődési Intézet a Hangfoglaló Magyarország sorozat keretében könnyűzenei tehetségkutató versenyt hirdet Siklóson. A Baranyai „Start” Tehetségkutató című rock versenyre szeptember 21-én szombaton kerül sor, melyre szeptember 6-ig lehet jelentkezni. Ideje, ha a fiatalok a húrok közé csapnak, mert a részvétel ingyenes!

A program a Nemzeti Művelődési Intézet, a Hangszeresek Országos Szövetsége, továbbá 17 regionális és országos, valamint határon túli, magyar nyelvterületű könnyűzenei tehetségkutató összefogásának eredményeként, páratlan méretű és összetételű országos tehetségkutató-sorozat része.

A „Hangfoglalók” előképei a gyakran két évtizedes múltra visszatekintő regionális, országos és határon túli tehetségkutató fesztiválok, versenyek, táborok. Az ezeken felsorakozó tehetséges zenekaroknak, zeneszerzőknek, szövegíróknak és a zenekarok hangszeres zenészeinek, énekeseinek kíván a Hangfoglaló Magyarország új távlatokat, valós szakmai lehetőségeket és jelentős díjazást felkínálni.

hangfoglalo_baranya2

A programra jelentkezni csak online lehet, a jelentkezési határidő tehát még egyszer: szeptember 6-a.

 Jelentkezési lap és további információ.

Részletes információk

 

 

 


© 2013. NMI http://mmikl.hu